Konfirmation i centrum av Göteborg – Smyrnakyrkan

Publicerat av puolan den

KONFIRMATION

KONFA I SMYRNAKYRKAN – för dig i åk 8

Välkommen med på vad som kan bli ditt bästa år hittills. I Smyrna Konfa får du uppleva härlig gemenskap, riktigt bra konfaresor, prata om livets frågor och framförallt lära känna Jesus.

Oavsett om du redan tror på Jesus, är lite nyfiken eller du inte vet alls,ser vi framemot att träffa dig och lovar att du kommer bli utmanad på ett sätt som passar dig. Du kommer också att i praktiska övningar, undervisning och gudstjänster få upptäcka hur dina egenskaper och gåvor kan bli använda för något större.

ETT KONFAÅR
Konfan är till för dig och att du ska få fundera på livet och vad det Jesus säger innebär för dig.
-Vad händer när man dör?
-Varför är Jesus intressant?

Åk med på resor där du får uppleva vad en tro på Jesus kan handla om.

Vid ungefär 10 tillfällen kommer onsdagskvällen vara mer praktiskt orienterad, då får du tillfälle att direkt koppla undervisning och tron på Jesus till exempelvis: idrott, musik, hjälp, ledarskap, engagemang, lovsång och andra projekt.

För dig som är 14-16 år gammal.

EN ONSDAG PÅ KONFAN
Under året kommer vi att ses varje onsdag klockan 18.00–20.00. Då har vi undervisning, samtal i grupper, andakt och fika. Terminen följer skolans termin, vilket innebär att det är lov/ledigt när det är lov i skolan. Vi träffas i Smyrnakyrkans lokaler i centrala Göteborg.
Terminsstart för hösten 2018 är 6 september kl 18.00.

ANMÄLAN
Välkommen på infoträff onsdag den 29/8 kl. 18-19.30 i Smyrna för att få veta mer om innehåll och upplägg för konfan. Ingen föranmälan behövs till denna träffen och du måste inte vara säker på om du vill gå. Vi bjuder på fika, ger dig möjlighet att ställa alla tänkbara frågor, ger en försmak på upplägget av en konfagång och du får chans att anmäla dig definitivt.

Kan du inte komma med på infoträffen är du varmt välkommen att komma med frågor till någon av oss ledare, eller redan nu anmäla dig till ett riktigt bra konfaår.

Anmäl dig här.

PRIS
Vi vill att alla ska kunna.
Konfan kostar 400 kronor. I det ingår bibel och två stycken hajker, mer info kommer om vart när det närmar sig.Utöver det tillkommer en kostnad för konfaresan, (max 1 000kr.)
Självklart skall kostnaden inte vara ett problem – hör av dig om du behöver ekonomisk hjälp.

Kategorier: konfirmation