Kreativ musikläger i Alingsås – 3-7 november 2021

Publicerat av puolan den

MUSIKLÄGER

Välkommen på musikläger under höstlovet. Under fyra dagar den 3-7 november så får du tillsammans med de andra deltagarna utveckla din musikalitet.  En kombination av att spela och sjunga i band, storsamlingar om musik och tro, möjlighet till fördjupning i musikproduktion och massa kul så vill vi ge dig som är tonåring en möjlighet att växa som musikant och i din tro.

Vi inbjuder dig till lägret som är 14-19 år. Vi kommer ha en spännvidd på hur duktiga vi är på våra instrument och kommer att anpassa grupper efter det men du behöver ha grundläggande färdigheter. Vi kommer inte kunna lära dig något nytt instrument eller färdighet.

Våra fokusområden är sång, trummor, bas, gitarr, keys, musikproduktion och melodiinstrument (fiol, flöjt m m). 

ANMÄLAN

Du anmäler dig via vårt anmälningssystem nedan. Du bekräftar din anmälan genom att betala in 500 kr direkt. Resten av kostnaden betalas senast 1 november.

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

Vi har ett begränsat antal platser. Det beror på att vi inte kan hantera hur många grupper och ensemble som helst med god kvalitet. Vi kommer även behöva balansera instrumentgrupperna så vi kan få hanterbara grupper. Så anmäl dig i god tid. När anmälan är full så stänger vi den.

Mer info: www.pingstung.se

 

Kategorier: Ledarutbildning