Välkommen med på ledarutbildningen ”Jesus till Barnen”

Publicerat av puolan den

Välkommen att vara med på Ledarutbildningen ”Jesus till Barnen” i Uppsala, läs mer om den här

Vi vill stötta genom att betala anmälningsavgiften om du anmäler dig via denna länk:   OBS fakturareferens 900811290  Vill du även vara med under fredagen ingår det också. Kom också ihåg att välja seminarier.

Vi anordnar också en avgiftsfri buss som går från Smyrnakyrkan i Göteborg fredag kl 10:30 , vi träffas 10:15. Bussen tar också vägen om Borås och hämtar upp några. Vi  åker tillbaka söndag då allt är slut och beräknas vara hemma runt kl 20.
Anmälan till bussen gör du på mail till bussuppsala@gmail.com   senast den 7 mars
Behöver du få kontakt med någon på avresedagen kan du ringa Rosalie tel 0734-362758  eller Annelee tel 0707-397230

(Vill du vara med under fredagen går det inte att åka med bussen, men du får istället den dagens extra avgift betald)

Skriv namn, adress, födelsedata (6 siffror) och mobilnummer på de som vill åka med gratis. Observerar att du måste anmäla dig till både konferensen och bussen, de hör inte ihop utan vissa åker upp på egen hand. Övriga sätt att ta sig dit sponsras inte utan det är bussen som är erbjudandet. 

Barnledarkonferensen börjar bli en tradition – en god sådan! Men detta är också en konferens i utveckling. År 2019 landar vi i Uppsala, med Livets Ord som huvudlokal. På fredagen bjuder vi in till en innehållsrik ledardag, och på kvällen drar den gemensamma konferensen igång med gudstjänst och därefter kvällsmässa i Uppsala domkyrka.

Programmet för helgen kommer annars att innehålla både storsamlingar och seminarier, denna gång med särskilt fokus på de olika åldrarna och deras utmaningar. Konferensen vänder sig till alla som är, eller vill bli, barnledare. Men också till dig som är förälder och längtar efter stöttning i att dela tron med dina egna barn.

Välkommen till en helg av uppmuntran, utrustning och utmaning!

Kategorier: Ledarutbildning