Varmt välkommen med Kreativ musikläger i Alingsås.

Publicerat av puolan den

MUSIKLÄGER I ALINGSÅS

Välkommen på musikläger under höstlovet. Under fyra dagar så får du tillsammans med de andra deltagarna utveckla din musikalitet.  En kombination av att spela och sjunga i band, storsamlingar om musik och tro, möjlighet till fördjupning i musikproduktion och massa kul så vill vi ge dig som är tonåring en möjlighet att växa som musikant och i din tro.

Musikläger i Alingsås 2-6 nov
Fokusområden: sång, trummor, bas, gitarr, keys, musikproduktion och melodiinstrument (fiol, flöjt m m).

SÅ GÅR DET TILL

På plats har vi fantastiska instruktörer. Tillsammans med dem så kommer du få spela, sjunga, producera och utvecklas. De är med dig hela vägen och kommer hänga med dig.

På dagarna kommer du spela i band, kunna välja att fördjupa dig i musikproduktion, vara med i sånggrupper, vi kommer att prova på låtskrivande och ha storsamlingar som handlar om musik och tro. Vi kommer lovsjunga, be och läsa bibeln ihop och spela för varandra.

FÖR VEM

Vi inbjuder dig till lägret som är 13-19 år. Vi kommer ha en spännvidd på hur duktiga vi är på våra instrument och kommer att anpassa grupper efter det men du behöver ha grundläggande färdigheter. Vi kommer inte kunna lära dig något nytt instrument eller färdighet.

Våra fokusområden är sång, trummor, bas, gitarr, keys, musikproduktion och melodiinstrument

(fiol, flöjt, saxofon m m). 

ANMÄLAN

Du anmäler dig via vårt anmälningssystem nedan. Du bekräftar din anmälan genom att betala in 500 kr direkt. Resten av kostnaden betalas senast 1 november.

 BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

Vi har ett begränsat antal platser. Det beror på att vi inte kan hantera hur många grupper och ensemble som helst med god kvalitet. Vi kommer även behöva balansera instrumentgrupperna så vi kan få hanterbara grupper. Så anmäl dig i god tid. När anmälan är full så stänger vi den.

DATUM

Lägret sker under höstlovet 2022

Onsdag 2 nov – incheck från 17.00. Middag 18.00
Söndag 6 nov – avslutas med gudstjänst 11.00

HUR BOR MAN

Vi sover i klassrum i en närliggande skola.

ANMÄL DIG HÄR:

ANMÄLAN MUSIKLÄGER

KOSTNAD

Lägret kostar 1300 kr

I det ingår mat och logi.

TA MED

Det här behöver du ta med utöver självklarheter:

  • Ditt instrument. Förstärkare finns på plats.
  • Bibel (om du har en),
  • Sovsäck & luftmadrass eller liknande att sova i. Om du har svårt att få med det pga lång resa eller mycket packning så hör av dig så finner vi en lösning.
Kategorier: Läger