Ungdomsresa till Tanzania , höstlovet 2018

Publicerat av puolan den

Resan kommer att vara under höstlovet, v. 44, och vara mellan 7 och 10 dagar lång. Under resan kommer vi att besöka flera kyrkor, en masaiby, åka på Safari, mm. Syftet med resan är att du ska få lära känna en ny kultur, känna på vad mission kan innebära och utmanas och växa i din tro.

 Under vistelsen kommer vi att bo i ett gästhus i Habari Maalum utanför Arusha. Habari Maalum Media är en kristen mediaorganisation som producerar olika program för att kunna nå ut till människor med det kristna budskapet. Där kommer vi kunna se vad de gör för någonting och ev. även kunna hjälpa till på något sätt.

Resan kommer att kosta ungefär 15 000 kr. Dock hoppas vi på att kunna få ner priset lite på olika sätt. Vi kommer bland annat att söka olika stipendier och dessutom kan ni fråga de församlingarna ni tillhör om de kan sponsra er med lite pengar. Filadelfia har lovat att sponsra de ungdomar som tillhör Filadelfia med 1000 kr/pers. Det är svårt att säga hur mycket vi ev. skulle kunna få i stipendier, så räkna med att resan kommer att gå på 15 000 kr.

 I priset ingår flyg, boende, mat, alla resor i Tanzania, safari och ev. andra besök vi kommer att göra. Det kan vara bra att ha med sig lite fickpengar till ev. andra utgifter som glass osv.

Anmäl snarast, Då vill vi även att ni betalar in 7000 kr till Filadelfia (bg 554-9423). Märk betalningen med ”Tanzania + namn”. Anmälan sker via följande länk: https://goo.gl/forms/Bsb9iLFQNmphyxTd2, men ring först Linda Duvanå och kolla om plats finns

 Glöm inte att det är bra att ha tagit en del vacciner innan resan. Ett vaccin som behöver tas är för Hepatit A och B, vilket kan vara bra att kolla på redan nu om du inte redan har den. Utöver det så hänvisar vi till 1177 vårdguiden för att veta exakt vilka vacciner som kan vara bra att ta.

 Vi kommer även att ha några träffar inför och efter resan för att prata om förväntningar, kultur, information, vad vi tar med oss från resan, etc.

Om du har några frågor är det bara att höra av dig till Samuel Tidefors (070-713 59 39) eller Linda Duvanå (073-564 92 68).

Kategorier: Okategoriserade