Skidläger i Hemsedal för högstadie och gymnasieungdomar

Publicerat av puolan den

Lördagen den 11 februari 2017 går bussen till Hemsedal i Norge för en härlig och intensiv skidvecka. Resan riktar sig till dig i högstadie- och gymnasieåldern. Hemsedal är en riktigt bra skidort med härliga backar! Högklassig skidåkning, god mat, go gemenskap, sköna lekar och tid för att lära känna och möta Gud.

När?
Vi kommer åka från Göteborg tidig morgon lördag 11/2 och komma hem fredag kväll den 17/2.
Mer exakta tider kommer du få i det brev som du får hemskickat någon vecka innan vi åker.

För vem?
För dig i högstadie- och gymnasieåldern.

Boende
Vi kommer att bo på Granheim Feriesenter. Boendet är uppdelat på två hus, varav ett består av lägenheter med egen dusch och toalett. För er som går på gymnasiet kommer dessa lägenheter vara tillgängliga.

Vad kostar det?
Lägerkostnaden (inklusive liftkort) för dig som inte fyllt 16 år innan lägret är 3800 kr och för dig som har fyllt 16 år är kostnaden 4150 kr. Anledningen till de olika priser är att liftkorten är lite dyrare för de som har fyllt 16 år. Liftkortspriserna har också ökat sen förra året för er som funderar årets kostnadsökningen. Vi kommer åka skidor 5 dagar.
Mat på McDonalds på dit- och hemresan tillkommer med ca 200 kr (betalas på plats).
I Smyrnakyrkan har vi en omsorgskassa som kan hjälpa till att betala en del av kostnaden för de som är i behov av det. Kontakta i så fall Jonathan Boström.

Hyra utrustning
Om du skall hyra något i Hemsedal så bokar du detta själv genom www.skistar.com/sv/hemsedal/. Där fyller du i önskad utrustning, 5-dagars skidåkning och dag för uthämtning, dvs. 12/2 uthämtningsställe: Skiutleie Alpin Lodge. Du betalar själv på webben. För att få grupprabatt på 15 % behövs en kampanjkod (kampanjkod kommer längre fram).

Hur anmäler jag mig?
Sista anmälningsdag är 8 januari, men vi har ett begränsat antal platser så anmäl dig så snart som möjligt!
Anmäler dig gör du genom att lämna dina uppgifter HÄR, och betalar in lägerkostnaden till PG 44080-0. Märk betalningen med ”Ditt namn + Hemsedal 111”.
När du gjort din anmälan på nätet och betalat in så kommer du att få en bekräftelse via mail att du är anmäld. Någon vecka innan lägret kommer du dessutom få ett detaljerat deltagarbrev med allt det du behöver veta inför resan.

Hur avanmäler jag mig?
Fram till sista anmälan, 8/1-2016, går det bra att avanmäla sig. Då återbetalar vi hela avgiften. Efter sista anmälningsdag fram till 31/1 måste du vid avanmälan betala 600 kr. Vid senare avanmälan är du betalningsskyldig för hela resan exkl. liftkort. Undantag: vid sjukdom med läkarintyg eller om du hittar en ersättare som tar din plats (kontakta ledarna).

Om jag har fler frågor, vem ska jag höra av mig till?
Jonathan Boström, ungdomsledare, tel: 070-229 48 03,  jonathan.bostrom@smyrna.se

Alla läger arrangeras av Smyrnakyrkan i Göteborg och görs i samarbete med  Pingst Ung.

Kategorier: Läger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *