Nyhemsveckan 17-26 juni

Publicerat av puolan den

Ta med dig en grupp ungdomar och åk till Nyhemsveckan, som ett litet eget läger i den stora konferensen. Vi uppmuntrar till det och ger ekonomisk stöd i form av deltagardagar om du som vanligt tar in namn och alla uppgifter som i vanlig blankett. Skicka in dem till oss när ni är tillbaka.

”Årets tema på Nyhemsveckan är ”För en ny tid”. Vi tror att Gud alltid verkar genom oss i den tid vi är i. Det samma gäller den unga generationen. Vi ber och önskar att Nyhem skulle få bli en plats där Gud får frälsa, upprätta, hela, utmana och utrusta en ung generation ”För en ny tid”. En ny tid som inte börjar i en avlägsen framtid utan i det ögonblicket vi säger ja till Jesus. Vi vill se en ung generation vara med och förändra liv, församlingar och städer, för en ny tid är nu här.

Sommaren 2022 kommer vi åter igen att få samlas på Nyhem och vi på Nyhem Ung är extra taggade och peppade att få träffa dig som är just ung! Under hela Nyhemsveckan pågår vår ungdomskonferens Nyhem-Ung. Vi har möten, seminarier, event, tävlingar, sport och aktiviteter. Vi kommer ha möten i stora hallen under ungdomshelgen och sedan nattmöten under veckan. Vi har också vårt område RUTAN där vi har Bible Boost & Kidz+ på förmiddagarna, Sport & event på eftermiddagen, den stora RUTAN-festen på tisdagskvällen och mycket, mycket mer som du inte vill missa. Självklart så kommer åter igen alla våra Nyhem-Ung-ledare och KIDZ+-ledare finnas på plats för dig som ungdom under hela veckan. Vill du ha någon att spela volleyboll med? Någon som svarar på eventuella praktiska frågor eller bara sitter ner och snackar med dig en stund? Tveka då inte att hugga tag i någon av våra fantastiska ledare. Vi tror att vi har en underbar vecka framför oss på Nyhem-Ung som du inte vill missa!”

Ni kan läsa mer här

Kategorier: HajkLäger